Karrieremuligheder

OpenNet er i rivende udvikling, og vi får derfor løbende behov for nye medarbejdere, som vil med på vores spændende rejse mod et Danmark med åbne fiber- og hybridfibernet og flere valgmuligheder for den enkelte. Hos os får du nemlig mulighed for at udfordre den hidtidige struktur i telebranchen sammen med gode og resultatorienterede kollegaer.

Vi er en mindre arbejdsplads, hvor du får stor mulighed for at præge dine arbejdsopgaver. Du kan forvente en arbejdsplads, hvor vi interesserer os for vores arbejde og for hinanden. Søger du job hos OpenNet, skal du være indstillet på at blive en del af både det faglige og det sociale fællesskab.

Vores arbejdsmiljø er energisk og inspirerende med en uformel omgangstone. Kontormiljøet hos os summer derfor af en kombination af humor, seriøsitet og tværfaglighed.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos OpenNetLedige stillinger


· International Student Assistant Læs mere >


· Quality Assurance Specialist Læs mere >


Send din ansøgning allerede i dag

Uopfordrede ansøgninger

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.

Opret JobAgent