Lærke Halby Petersen

Project Manager

”I OpenNet udgør vi hver en vigtig brik i forretningen. Vi arbejder selvstændigt og samarbejder på tværs, hvilket giver en god dynamik i hverdagen. Her er gode muligheder for at få mere ansvar løbende og for at prøve kræfter med forskellige typer opgaver. Og så er fællesskabet stærkt – her er plads til alle, og vi interesserer os for hinanden.”

”Én af de mange ting, jeg kan fremhæve ved OpenNet, er pladsen til at sige sin mening. Vi vil gerne høre den, men vi har også brug for den. Vi er bevidste om, at vi ikke ser det samme, og det er netop styrken hos os – at vi alle bidrager med noget forskelligt. På den måde bliver både fællesskabet, men også alt det, vi leverer til vores partnere, bedre.”

Klavs Wilde Haugaard

IT Solution Architect

Tina Juhl-Madsbjerg

Head of Operations & PMO

”Lige fra start har OpenNet haft en stærk kultur præget af udvikling og iværksætteri. Igennem tiden er vi vokset i antal medarbejdere, og vi supplerer alle hinanden rigtig godt – vi stiller med et stærkt hold. Vi har altid haft tiltro til hinanden og har et fleksibelt arbejdsmiljø, hvilket er afgørende i hverdagen med familie og fritidsinteresser.”

”Det, der betyder noget for mig i mit daglige arbejde, er, at OpenNet er en størrelse, hvor vi virkelig kan rykke på og ved tingene. Vi har spillet en central rolle i at udbrede digitaliseringen i Danmark og dermed til at sikre, at det er blevet lettere at arbejde og bo, selv i den yderste klitrække. Ud over det skader det jo heller ikke, at kollegerne er dygtige, grundsympatiske og har iværksætterånd.”

Mikael Boye Enig

CFO / Head of IT & Finance

Fællesskabet og høj faglighed er fundamentet og drivkraften

Vi er stolte over vores produkt, IT-platform og position i branchen. Men vi er lige så stolte af den arbejdsplads og –kultur, vi i OpenNet er med til at skabe.

Hos OpenNet er fællesskabet det første, du møder. Vi er over 20 ansatte, som til dagligt arbejder i forskellige teams. Fagligheden er høj, og vi er en flok specialister, men vi når længst sammen og samarbejder på tværs af forretningen.

Vi får det til at ske og realiserer vores overordnede mål såvel som dagligdagens opgaver, ligesom vi sparrer med hinanden i løbet af arbejdsdagen.

Og så har vi det sjovt og interesserer os for hinanden. I løbet af året afholder vi en håndfuld faglige og sociale arrangementer med forskelligt fokus.