Waoo på Nord Energis Fibernet

09/03, 2023

127.000 nordjyske boliger får adgang til Waoo fiberbredbånd og TV 


En ny aftale mellem Nord Energi og Waoo giver igen 127.000 nordjyske boliger adgang til fiberbredbånd og TV fra Waoo. Det er det meste af Vendsyssel, samt Læsøboere, som vil kunne købe Waoo-produkter og de kan derfor glæde sig til at få endnu en internet- og tv-udbyder at vælge mellem. Aftalen er indgået via OpenNet. 


“Vores nye aftale med Waoo betyder, at Waoos populære produkter, efter et par års ”fravær”, nu igen bliver tilgængelige på vores fibernet. Vi ser frem til at genoptage det gode samarbejde til gavn for alle på Nord Energis fibernet, og jeg er sikker på, at brugerne vil tage godt imod de nye muligheder - Velkommen tilbage til Waoo!”, siger Christian Lauritsen, som er direktør i Nord Energi Fibernet. 


Nordjylland er vigtig 

Hos Waoo glæder direktør Brian Lønroth sig til at vise kunderne, hvad de kan tilbyde i Vendsyssel gennem aftalen med Nord Energi og siger, at Nordjylland er vigtig for Waoo: 

“Kunderne har de sidste 11 år i træk kåret Waoo som Danmarks bedste internetudbyder og det er vi selvfølgelig meget stolte af.  Det er ingen hemmelighed, at alle i Waoo står op hver morgen med en mission om at gøre det endnu bedre for kunderne end dagen før og knokler for at højne danskernes forventninger til deres internetudbyder. Vi sætter en ære i at levere den hastighed, som kunderne betaler for, en service, der er til at forstå, og tv-pakker med alt, hvad hjertet kan begære af sport og underholdning. Det glæder vi os til igen at kunne tilbyde en masse nordjyder, og det er klart, at jeg som selv født og opvokset nordenfjords, er ganske tilfreds med at være tilbage i Nordjylland via denne aftale,” siger Brian Lønroth, direktør i Waoo. 


Kontakt os i dag

Er du netejer eller udbyder af internet eller andre IP-baserede produkter og ydelser, og ønsker du at vide mere om OpenNet? Så er du velkommen til at kontakte os.