Nord Energi Fibernet og BOLIG•NET i samarbejde om lynhurtigt fiberbredbånd

12/08, 2020

Nord Energi Fibernet sætter endnu en tyk streg under, at man gerne går forrest, når det handler om fibersamarbejder. Senest har Nord Energi Fibernet indgået en aftale med den ambitiøse internetudbyder BOLIG•NET, som får adgang til at tilbyde internetløsninger på Nord Energis fibernet.

BOLIG•NET har indtil nu primært haft fokus på Sjælland, hvor virksomheden med stor succes har leveret internetløsninger til både boligforeninger og private husstande. Virksomheden, med ambitioner om at blive landsdækkende, har nu blikket rettet mod Jylland og indgik for nylig en samarbejdsaftale med Norlys. Nu ser BOLIG•NET frem til at konkurrere om de flere end 120.000 potentielle fiberkunder i Nord Energis område.

– Tendensen på bredbåndsmarkedet går mod enkle og overskuelige produkter, høje hastigheder og god kundeservice – og det er områder, som vi er stærke på. Vi leverer lynhurtigt internet til en særdeles attraktiv pris uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller forventninger hos kunderne. På Nord Energis fibernet får vi stillet en unik platform til rådighed, og så er det op til os selv at overbevise kunderne om, at de skal vælge vores internetprodukt. Det er en opgave, som vi glæder os til – og går på med masser af engagement, udtaler Anders Kjærgaard Jørgensen, som er direktør i BOLIG•NET.

Nord Energi har åbnet sit fibernet for både leverandører af både tv- og internet produkter, som har fået adgang til at tilbyde deres højhastighedsprodukter til de nordjyske kunder. Det giver et stort udvalg af kvalitetsprodukter, så når BOLIG•NET får adgang til fibernettet, så kommer det forbrugerne til gode. Nord Energis fibernet er allerede nu åbnet med mere end en aktive udbyder og flere er på vej. Det glæder Christian Frost Lauritsen, som er direktør i Nord Energi Fibernet:

– Vi er meget tilfredse med, at BOLIG•NET også vil deltage i vores fibersamarbejde. BOLIG•NET har en spændende profil, og vil kunne supplere det indhold, som vores fiberkunder i forvejen har adgang til. Kvalitetsprodukter fra BOLIG•NET betyder øget konkurrence og dermed flere valgmuligheder for vores godt 120.000 husstande i dækningsområdet, som allerede i dag har adgang til fibernettet, udtaler Christian Frost Lauritsen.

Han fortæller også, at det er en velvalgt strategi at være aktive, når det handler om fibersamarbejder i Nordjylland.

– Vores mange andelshavere bor i et af landets lidt tyndere befolkede områder, og strategien fra vores repræsentantskab har siden begyndelse været at alle skal have adgang til et fibernet med et stort udvalg af internet- og tv-produkter, som ikke findes mage til mange andre steder i landet. Det er bestemt ikke manglen på adgang til lynhurtigt internet med relevant indhold som skal afgøre, hvorvidt det er attraktivt at bo og arbejde i Nordjylland, slutter han.

Det er OpenNet, den uafhængige brancheplatform, som blandt andet skal levere IT-platform til samarbejdet.

– OpenNet har lagt et stort arbejde i at skabe en enkel og stærk wholesale platform, som er bindeleddet mellem netejere og indholdsudbydere. Åbne fibernet og OpenNet er et perfekt match, hvor alle aktører kan få etableret en løsning, som giver mening både for selskaberne og for alle de forbrugere, som får adgang til fibernettets mange muligheder, udtaler Henrik Møller Nielsen, som er direktør i OpenNet.

Parterne forventer, at de første BOLIG•NET kunder vil være på Nord Energis fibernet inden udgangen af 2020.

Om Nord Energi Fibernet A/S
Nord Energi Fibernet A/S etablerer og ejer fibernettet i Nord Energis elforsyningsområde samt Sæby, Frederikshavn og Læsø – i alt 121.000 potentielle husstande, og startede udrulning i 2006. Nord Energi Fibernet A/S forestår driften, vedligeholdelsen og udviklingen af fibernettet, herunder udrulning, installation og servicet. Nord Energi Fibernet er en del af Nord Energi koncernen med hovedsæde i Hjørring.

Om BOLIG•NET
BOLIG•NET A/S er specialist i bredbåndsløsninger til private husstande og boligforeninger. Virksomheden er grundlagt i 2001 og er i dag en af Danmarks dygtigste på området. BOLIG•NET bruger avanceret teknologi til at skabe enkle løsninger, der gavner i hverdagen og giver kunderne mest muligt for pengene.

Om OpenNet
OpenNet er et selskab, der blev stiftet i 2018 af Norlys med henblik på at skabe en wholesale platform i forbindelse med fiberselskabernes åbning af nettene. OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning, og har allerede etableret samarbejder med TDC/YouSee, Altibox, Telenor, Norlys, Kviknet, BOLIG•NET, Thy/Mors Energi og Nord Energi.

For yderligere information:
Christian Frost Lauritsen, Nord Energi Fibernet, tlf. 5154 1110
Anders Kjærgaard Jørgensen, direktør i BOLIG•NET A/S, tlf. 8838 9958
Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet, tlf. 9115 1515 

Christian Frost Lauritsen, Nord Energi Fibernet

 

Anders Kjærgaard Jørgensen, BOLIG•NET A/S