Flere valgmuligheder til vestjyderne

22/03, 2022

Når der skal skrues op for underholdningen i de vestjyske hjem, er TV og internet fra Altibox nu også en mulighed. Tjenesteudbyderen har netop fået adgang til RAH Fiberbredbånds fibernet.

Nu får vestjyderne endnu flere valgmuligheder. RAH Fiberbredbånd, der er i fuld gang med at åbne sit fibernet for nye tjenesteudbydere, har nemlig indgået en aftale med Altibox. Med både TV, internet og mobilabonnement på produkthylden bliver det endnu et godt alternativ i de vestjyske hjem.

”Altibox er kendte for deres stærke produktsortiment, som er tilgængelig via andre fibernet i Jylland, hvor de ligger i front som den foretrukne tjenesteudbyder. Vi er rigtig glade for den nye aftale,” fortæller bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, Jacob Møller, og tilføjer:

”Fibernettet viser virkelig sit værd med aftaler som denne – det gavner både netejer, tjenesteudbyder og ikke mindst slutkunden hjemme i stuen.”

 RAH Fiberbredbånd har arbejdet på højtryk for at gøre sit fibernet klar til Altibox, og det er nu klar til, at vestjyderne kan købe underholdning fra tjenesteudbyderen.

Hele pakken til vestjyderne
Det er en tjenesteudbyder med stor berøringsflade, der nu er tilgængelig via RAH Fiberbredbånd. Altibox leverer internet til 50.000 husstande i Danmark, mens i alt 750.000 husstande i både Danmark og Norge har TV, internet eller mobilabonnement igennem den norskejede tjenesteudbyder.

Administrerende direktør i Altibox, Søren Harding, glæder sig meget over at kunne tilbyde Altibox’ produkter i det vestjyske: 

”Vi har stærke produkter og hele pakken – lynhurtigt internet, TV med underholdning i højsædet og abonnement til din mobil. Vi er stolte over kvaliteten af vores produkter, og vi kommer med en rigtig god mulighed til kunderne,” lyder det fra Søren Harding, som tilføjer, at Altibox’ brede berøringsflade og rødder i Norge har skabt et stærkt fundament i forretningen. 

Åbne fibernet er vejen frem
Aftalen mellem RAH Fiberbredbånd og Altibox er kommet i stand igennem OpenNets uafhængige brancheplatform, som åbner fibernettene og gør det nemmere for netejere og tjenesteudbydere at indgå aftaler. Direktør i OpenNet, Henrik Møller Nielsen, fortæller, at aftalen er endnu et skridt i den rigtige retning:

”Vi arbejder hver dag for, at flere husstande og virksomheder kan få hurtigt og stabilt internet og flere valgmuligheder på deres fiberforbindelse, når de skal vælge TV og internet. Åbne fibernet er vejen frem, og en aftale mellem RAH Fiberbredbånd og Altibox er med til at drive den udvikling.”

Om RAH Fiberbredbånd
RAH Fiberbredbånd er baseret på et samarbejde mellem det lokale energiselskab RAH, fiberselskabet Thy-Mors Fibernet samt Norlys med det formål at levere fiberbredbånd til de områder af Vestjylland, hvor interessen er høj nok. RAH Fiberbredbånd har allerede udrullet fibernet til 25.000 husstande og er i fuld gang med at etablere til flere nye adresser i det vestjyske.

Om Altibox
Altibox er en norskejet virksomhed, som hører under energikoncernen Lyse Energi med hovedsæde i Stavanger. I 2008 etablerede Altibox sig i Danmark og har i dag kunder i det meste af Jylland via samarbejde med lokale energi-/fiberselskaber. Altibox i Danmark og Norge har tilsammen over 750.000 glade TV- og internetkunder.

Om OpenNet 
OpenNet åbner fibernettene i Danmark og driver en platform, som gør det nemmere for tjenesteudbydere og netejere at samarbejde. OpenNet har været i drift siden 2019 og nærmer sig allerede en dækning på 1 million adresser. OpenNet er et selvstændigt selskab, som er ejet af en af Danmarks største energikoncerner, Norlys.

Yderligere information
Søren Harding, administrerende direktør i Altibox, tlf. 5313 2270
Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd, tlf. 2938 3066

Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet, tlf. 9115 1515