Detaljeorienteret og dygtig IT Support Consultant 

Vil du være med til at åbne fibernettene i Danmark, så flere husstande og virksomheder kan få hurtigere internet og flere valgmuligheder? Og brænder du for at sikre en smidig og stabil IT-drift? Så er det måske dig, vi kan byde velkommen i vores energiske team, hvor vi hver dag arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores samarbejdspartnere. 

Lokation: Silkeborg

Bliv en del af en dynamisk virksomhed med fokus på fællesskabet 

Du bliver en del af et dynamisk hold bestående af 18 engagerede kolleger med høj faglighed, hvor vi alle – ligesom du vil komme til – udfylder en vigtig rolle i forretningen. Allerede fra dag ét får du mulighed for at få ansvar og udvikle dig fagligt såvel som personligt. Du bliver en del af vores IT-team, men kommer desuden til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kolleger og samarbejdspartnere. Vi har stort fokus på godt samarbejde internt såvel som eksternt, og det er derfor afgørende, at du har gode samarbejdsevner og trives med at indgå i teams. Derudover vægter vi fællesskabet iblandt os højt, ligesom vi hjælper hinanden i dagligdagen. 

 

IT-profil, der sikrer robust og professionel IT-drift

Du kan lide at arbejde struktureret og med fokus på at skabe værdi for vores samarbejdspartnere såvel som dine kolleger i forbindelse med en fejlhåndtering. Du trives med at fordybe dig i den enkelte sag og sikrer dig, at IT-fejl bliver håndteret korrekt og effektivt. Og ikke mindst trives du med at indgå i et større fællesskab, hvor du på lige fod med dine kolleger bidrager til, at vi lykkes som organisation.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • analysere, fejlsøge og løse komplekse problemstillinger i relation til OpenNets IT-systemer
  • planlægning og koordinering af opdateringer på OpenNets IT-systemer (release management)
  • assistere med oprettelse og opfølgning af sager vedrørende OpenNets interne IT-setup
  • samarbejde med OpenNets øvrige IT-team og på tværs af organisationen. 

Derudover kommer du til at indgå i OpenNets IT-vagt, hvor du sammen med dine kolleger i IT-teamet skiftevis står til rådighed ved IT-fejl. Du vil blive aflønnet for dette separat. 

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du ikke er bange for at kaste dig ud i ukendte problemstillinger. Du skal derfor havde mod på at udfordre vores leverandører, når problemer skal løses – altid med øje for den bedst mulige løsning for både OpenNet og vores samarbejdspartnere. 

 

Stærke analyseevner og et skarpt blik for detaljer
 
Som person går du op i detaljer, og du sikrer dig, at tingene bliver gjort ordentligt og af en høj kvalitet.

Vi ser gerne, at du:

  • har en relevant IT-faglig uddannelse og/eller praktisk erfaring inden for IT-drift 
  • er i stand til at analysere, fejlsøge og løse komplekse problemstillinger 
  • har arbejdet med release management
  • mestrer engelsk i både skrift og tale.

Derudover er det en fordel, at du: 

  • har arbejdet med incident og problem management
  • forstår at omsætte tekniske begreber så de er letforståelig for dine kolleger.

Der er god mulighed for udvikling i jobbet, og vi er parate til at tilbyde den rigtige kandidat den rette opkvalificering.


Send os din ansøgning allerede i dag
 
Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og dit CV til job@opennet.dk hurtigst muligt. Skriv ”IT Support Consultant” i emnefeltet. Vi tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat. Når du sender en mail til ovenstående mailadresse, giver du samtidig dit samtykke til, at vi opbevarer dine persondata. Vi opbevarer dine persondata i op til seks måneder, hvorefter de slettes.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Development Manager Tina Juhl-Madsbjerg på tlf. 2343 8381 eller IT Chefarkitekt Søren Nielsen på tlf. 2367 5639.


Om OpenNet - vi binder branchen sammen

I OpenNet åbner vi fibernettene i Danmark, så flere husstande og virksomheder kan få hurtigere internet og flere valgmuligheder. Det gør vi via vores platform, som gør det nemmere for tjenesteudbydere og netejere at samarbejde.

Vi driver et velafprøvet og -fungerende koncept, som gør det så simpelt som muligt for selskaber at tilslutte sig og anvende vores løsning. Vores samarbejdsmodel sikrer lige vilkår og adgang til fibernettene, og vi skaber en markedsplads, der binder branchen sammen.

Vi er et selvstændigt selskab, som er ejet af en af Danmarks største energikoncerner, Norlys. Vi har været i drift siden 2019, og vi nærmer os allerede en dækning på 1 million adresser. Vi er stolte over, at vi er med til at accelerere den digitale udvikling i Danmark.

 

Kontakt os i dag

Er du fibernetejer eller udbyder af internet eller andre IP-baserede produkter og ydelser, og ønsker du at vide mere om OpenNet? Så er du velkommen til at kontakte os.